Termeni și condiții

Termenii şi condiţii de utilizare a jobinsibiu.ro

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web şi/sau a oricărei pagini a acestuia sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare. Daca nu sunteţi de acord cu aceşti termeni şi condiţii de utilizare nu accesaţi acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

jobinsibiu.ro pune la dispoziţie informațiile din acest site web în scop informativ general şi nu garantează exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca, pe cât posibil, ca la publicarea lor pe site toate informaţiile să fie exacte.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

jobinsibiu.ro nu poate fi făcut răspunzător, în nici un fel, de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate în acest site web.
jobinsibiu.ro nu garantează în nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informațiilor sau al materialelor cuprinse în acest site. jobinsibiu.ro nu garantează rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informațiilor prezentate prin intermediul acestui site şi nici disponibilitatea spre folosire a oricăror informații prezente pe site.
jobinsibiu.ro nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru conținutul nici unui material (anunț) prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate în scop informativ, fiind considerate utile pentru public.
jobinsibiu.ro nu poate fi tras la răspundere pentru materialele (anunțurile) prezente pe site, acestea sunt prezentate în scop informativ, nu în scop comercial.

REGULI GENERALE

Orice persoană care vizitează jobinsibiu.ro o face pe propria răspundere. Materialele şi informațiile conținute în acest site sunt furnizate în scop de informare generală, nefiind însoțite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

jobinsibiu.ro nu îşi asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

ÎNCHEIEREA ACORDULUI

jobinsibiu.ro îşi rezervă dreptul de a schimba termenii, condițiile şi politicile în orice moment fără a anunța în prealabil. Sunteți rugat să revedeți în mod regulat aceasta secțiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.