Despre noi

CINE SUNTEM?
 

Asociatia Job in Sibiu s-a înființat în iulie 2015 și are drept scop promovarea, sprijinirea, realizarea și coordonarea de activități profesionale, facilitarea găsirii unui loc de muncă care să contribuie la dezvoltarea tinerilor, absolvenților, persoanelor defavorizate și a tuturor grupurilor sociale, din punct de vedere economic, social, educațional, cultural.

Activitatea noastră se concentrează pe trei direcții: job-uri entry level, temporare și part time. 

De asemenea, organizăm campanii de binefacere având cauze sociale asociate (apropiate) cu mediul educațional care facilitează accesul la o formă de educație sau perfecționare profesională a tinerilor și persoanelor cu resurse materiale putine sau cu dizabilităti dar care doresc să învețe, să se perfecționeze sau să-și caute jobul mult visat.

Asociația Job în Sibiu este etapa următoare a grupului Job in Sibiu de pe Facebook a cărui administratori au făcut voluntariat și au oferit sprijin celor care l-au cerut în domeniul job-urilor. Grupul este orientat înspre găsirea și promovarea locurilor de muncă din zona Sibiu.

A fost înființat în iulie 2013 la inițiativa lui Marius Ciucă și își propune să ajute cât mai mulți sibieni să-și găsească un loc de muncă.

Ideea s-a dovedit de a fi un real succes și numai din prisma faptului că grupul a strâns un număr de peste 10.000 de persoane din comunitatea sibiană, în mai puțin de un an de la apariția acestuia. Prin activitățile pe care le desfășoară și prin implicarea voluntarilor platforma Job în Sibiu poate fi considerată și un grup de voluntariat foarte activ.

Așadar, Job în Sibiu nu este doar o comunitate care facilitează întâlnirea între cererea și oferta de locuri de muncă din Sibiu, dezvoltarea personală și profesională, ci promovează și voluntariatul activ în cadrul diverselor asociații și organizații neguvernamentale locale. În prezent grupul Job în Sibiu are peste 20.500 de membri.

https://www.facebook.com/groups/jobinsibiu/

Dacă sunteți interesați de activitatea noastră și doriți să vă implicați, să ne ajutați sau doar să aflați detalii suplimentare, ne puteti găsi pe Facebook la adresa https://www.facebook.com/asociatiajobinsibiu/