Despre noi

Job în Sibiu este un grup pe Facebook, orientat înspre găsirea și promovarea locurilor de muncă din zona Sibiu.
A fost înființat în iulie 2013 la inițiativa lui Marius Ciucă și își propune să ajute tinerii sibieni și nu numai să-și găsească un loc de muncă. Ideea s-a dovedit de a fi un real succes și numai din prisma faptului că grupul a strâns un număr de peste 10.000 de persoane din comunitatea sibiană, în mai puțin de un an de la apariția acestuia.

Platforma s-a dezvoltat continuu zi de zi prin postarea a numeroase anunțuri de angajare (chiar și poze cu anunțurile din ziarele locale realizate de voluntarii platformei), diverse articole despre: „Întocmirea corectă a unui CV”, „Realizarea unei scrisori de intenție”, anunțuri de participare la târgurile de job-uri, promovarea intership-urilor, postarea de articole educative, cum ar fi: „Ce întrebări ar trebui să pui într-un interviu?”, „Răspunsuri inteligente la un interviu de angajare” sau „Cum trebuie să te îmbraci la un interviu de angajare?”

Totodată echipa Job în Sibiu își pune la dispoziție experiența profesională în domeniul resurselor umane prin consilierea privind cariera a persoanelor care solicită acest lucru.

Echipa din spatele platformei Job în Sibiu își propune în următoarea perioadă atragerea de noi membri care să facă parte din grup într-un mod activ prin postări de calitate privind joburile disponibile și prin participarea la discuțiile inițiate de moderatorii grupului.

Prin activitățile pe care le desfășoară și prin implicarea voluntarilor platforma Job în Sibiu poate fi considerată și un grup de voluntariat foarte activ. Așadar, Job în Sibiu nu este doar o comunitate care facilitează întâlnirea între cererea și oferta de locuri de muncă din Sibiu, dezvoltarea personală și profesională, ci promovează și voluntariatul activ în cadrul diverselor asociații și organizații neguvernamentale locale. Printre proiectele derulare în zona voluntariatului se numără și recrutarea de voluntari pentru Asociația Spitalului de Psihiatrie Gh. Preda Sibiu.

Dacă sunteți interesați de activitatea noastră și doriți să vă implicați, să ne ajutați sau doar să aflați detalii suplimentare, ne puteti găsi pe Facebook la adresa https://www.facebook.com/groups/jobinsibiu/