Campania “1 iunie – o jucarie, un copil fericit”

Campania 1 iunie – o jucarie, un copil fericit

Prin proiectul “1 iunie – o jucarie, un copil fericit” ne-am propus sa oferim bucurie celor 17 scolari din Zlagna, sa daruim fiecarui copil jucaria mult visata. Fetele si-au dorit papusi Barbie, casuta pentru papusi, cordelute, agrafe, iar baietii dinozauri, caluti, tractoare, masini, dragoni.

De asemenea, ne-am dorit sa organizam si o petrecere cu tort, baloane, suc, muzica si voie buna.

Pentru acest proiect ne-am propus sa strangem suma de 1000 ron prin platforma de strangere de fonduri galantom.ro

Proiectul s-a desfasurat in perioada 25-31 mai cand Bianca Staicu (presedinte Asociatia Job in Sibiu) si-a donat ziua de nastere prin platforma galantom.ro. Targetul nostru a fost depasit. Vezi link Galantom.ro http://asociatiajobinsibiu.galantom.ro/biancastaicu1

Cu banii stransi s-au achizitionat jucarii pentru fiecare copil in parte (papusi, casa de papusi, agrafe, cordelute, set handmade – bratari elastice, dinozauri, tractoare) si toate cele necesare pentru o petrecere de neuitat: fructe, legume, ingrediente pentru sandwisch-uri, dulciuri, sucuri, pahare, farfurii, coifuri cu desene animate, baloane simple si baloane de sapun cu fluierice. Pentru scoala s-au achizitionat o orga, 2 mingi si cateva puzzle-uri.

“1 iunie 2016 – o amintire de neuitat nu doar pentru scolarii din Zlagna, ci chiar si pentru mine, colegii mei si pentru toti cei care ne-au insotit in aceasta aventura. Am fost profund impresionata de gestul copiilor – m-au intampinat fiecare cu cate un buchet de flori si cu cate o felicitare facuta de ei. Multumesc tuturor celor care au sustinut campania “1 iunie – o jucarie, un copil” Bianca Staicu (Presedinte Asociatia Job in Sibiu)

“Zambetul de pe fetele copiilor mi-a adus cea mai mare bucurie! Sunt fericita sa fac parte dintr-un proiect initiat cu multa dragoste de oameni minunati impreuna cu care deja am legat prietenii ce se vor materializa si in alte actiuni pentru copiii de la Zlagna. Le multumesc copiilor pentru ca au impartasit cu mine asemenea momente unice incarcate de emotie dar si de voie buna.” Raluca Amariei – fundraiser

“Au venit foarte fericiti si le place de dumneavoastra enorm. Jucariile le-au asezat in camera lor. Vor sa le pastreze ca amintire” – a spus mama Adrianei si a lui Adrian.

“M-a surpins cand am aflat ca Bianca isi doneaza ziua de nastere, interesant concept!
Este cu adevarat un gest nobil sa oferi fericire unor copilasi prin propria ta zi onomastica.
Am avut o petrecere frumoasa, unica, toti copiii s-au distrat si au primit cadouri. Multumesc Bianca!” – Angela Porime (invatatoare scoala Zlagna)

Galerie foto

SONY DSC SONY DSC IMG_5982
IMG_6207 IMG_6260 IMG_20160601_170156
IMG_6339 IMG_20160601_120711 IMG_6371
IMG_20160601_135249 IMG_6271 IMG_20160601_1654541

Album foto:https://drive.google.com/folderview?id=0B-p_MGtmwpEWQ1h5UzNyeXJvTW8&usp=sharing

Video: